Povežite se s namaMalonogometni klubovi Gorovo iz Opatije i Zvončar iz Viškova svoju dugogodišnju suradnju realizirali su osnivanjem zajedničke škole malog nogometa ŠN GOROVO-ZVONČAR. Školu će voditi trener s dugogodišnjim iskustvom u radu s najmlađima Stefano Jurković uz pomoć nekoliko iskusnih trenera koji su iskustvo skupljali u radu s mnogim klubovima velikog i malog nogometa. ŠN Gorovo –Zvončar ove godine surađivat će i s klubovima velikognogometa.

„Drago mi je da smo ove godine spojili dvije škole jer smo i do sada vrlo dobro surađivali. Naši mali nogometaši zajedno su nastupali na mnogim turnirima i na mnogim dječjim ligama te smo ostvarili vrhunske rezultate. Posebno sam ponosan na prvo mjesto u Ilirskoj Bistrici gdje su naši dečki u vrlo jakoj konkurenciji pokazali da su mnogo naučili u našim klubovima. Također, veseli me i suradnja s klubovima velikog nogometa jer u jesen i proljeće polaznici naše škole nemaju organiziranog malonogometnog natjecanja te će svoju dobru formu brusiti na velikom nogometu. Osim mene, u Viškovu će raditi Boris Kovačić dok će mi u Opatiji pomagati kolege Domagoj Tramontana, Josip Juraj Klindić i Boris Radman. Vjerojatno će nam se pridružiti još netko. Veselim se novoj sezoni“, rekao je voditelj škole Stefano Jurković.

U Opatiji će djeca trenirati u dvorani Marino Cvetković te u dvorani osnovne škole Rikard Katalinić Jeretov svakog dana u poslijepodnevnim satovima, ovisno o kategoriji. Upisi traju čitave godine, a mogu se upisati dječaci i djevojčice rođeni 2013. i mlađi. Posebno se pozivaju svi vrtićari koji vole nogomet da se uključe u rad malonogometne igraonice u kojoj polaznici uče svoje prve nogometne korake. Osim njih, u klubu treniraju prednatjecatelji odnosno prvaši i drugaši (rođeni 2009/2010) koji s treninzima počinju u ponedjeljak 4. rujna, morčići odnosno trećaši i četvrtaši (rođeni 2007/2008) koji također počinju u ponedjeljak te pioniri odnosno polaznici od petog do osmog razreda.  Zainteresirani sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 098 536 313.

„Malonogometna igraonica osmišljena je da se dječaci i djevojčice koji vole nogomet zabave kroz savladavanje osnovnih vještina. Treninzi su prilagođeni njihovom uzrastu, a ponajviše radimo na motoričkim sposobnostima i usvajanju sportskih vrijednosti. Svake godine imamo sve više polaznika što je najbolji pokazatelj kvalitete našeg rada.“, naglasio je trener Domagoj Tramontana.

Treninzi u Viškovu već su započeli, a sve informacije o upisima možete dobiti na broj telefona voditelja škole Stefana Jurkovića 091 167 2076.