Povežite se s nama

Mozaik

Pod voltama Hartere ovog vikenda 7. music & art festival Thru The Bushes

Objavljeno

na

Sedmo izdanje music & art festivala Thru The Bushes ove će se godine održati u Rijeci, na prostoru bivše tvornice papira – Hartera, u subotu 8. kolovoza 2020.g. s početkom u 22 sata. Nakon šest godina održavanja na otoku Krku, u Baški i na plaži Voz, publika će po prvi puta u centru grada Rijeke moći uživati u vrhunskoj elektroničkoj glazbi i video mappingu pod voltama Hartere.

Na ovogodišnjem festivalu Thru The Bushes nastupit će Andrea Ljekaj višestruko nagrađivani producent i međunarodni DJ s izdanjima na mnogim svjetskim labelovima, između ostalih i na cijenjenom labelu Get Physical na kojem također izdaju Time to Sleep i Ana Antonova. Od Antonove možete očekivati mashup probranog deep house-a, acid-a, synthpop-a, minimala, pa sve do bangera koji vas vode prema vrhuncu večeri. Time To Sleep je mladi talent iz Pule kojem je zagarantirana uspješna budućnost na elektroničkoj sceni regije i svijeta, a prepoznale su ga mnoge svjetske izdavačke kuće kao što je već spomenuti Get Physical, Disco Halal i Weirdos Records. Fikcio Monger jedan je od najinovativnijih šibenskih glazbenika koji se sa svojim bendom The FogSellers, u kratkom periodu pozicionirao u sam vrh live izvođača elektroničkog glazbenog žanra. Njegovi setovi stilski variraju od mračne i lagane elektronike pa do tvrdog organskog zvuka obojanog u beskompromisni funk sa elementima DNB-a. Iz Splita stiže Luka Labura, momak koji će u subotu otvoriti i zatvoriti ovogodišnji Thru The Bushes. Luka je svoje ime na sceni izgradio kao DJ, glazbeni producent, ali i kao organizator mnogih evenata elektroničke glazbe.

Za vizualni ugođaj koji stvara video mappingom i svjetlosnim atrakcijama zadužen je umjetnik OBLIK 3 koji video projekcijama vizualizira glazbu na Thru The Bushesu od začetaka festivala, a za dobar zvuk ponovno se brine The System Audio / KV2 Audio.

Za razliku od ranijih godina, 2020. donijela je jednodnevno izdanje festivala, daleko od šume i plaže, no organizatori će u Harteri intervencijama u prostor i dekoracijama stvoriti ugođaj koji podsjeća na šumu, plažu i more.

Ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala Thru The Bushes mogu se u pretprodaji nabaviti u Nemo Pubu (Titov trg 2b, Rijeka) i u Garica Shopu (Jedrarska 8b, Rijeka) po cijeni od 60 kuna, dok će na dan održavanja festivala biti dostupne i na samom ulazu u Harteru, po cijeni od 70 kuna.

Organizatori će se držati svih epidemioloških mjera, posjetiteljima će se na ulazu mjeriti tjelesna temperatura te vršiti obavezan upis u evidencijske liste. Molimo sve posjetitelje da se drže preporuka HZJZ-a, da drže distancu tijekom događanja i ako se na dan događanja osjećaju loše da ostanu kod kuće. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram