Povežite se s nama

Mozaik

Pogon Kulture u Rijeci pretvara se u vremeplov disco glazbe iz 70-ih i 80-ih

Objavljeno

na


U subotu, 27. svibnja, glazbeni entuzijasti imati će priliku vratiti se u zlatno doba disko glazbe na događaju DISCO REVIVAL: 70s & 80s Hits. koji će se održati u Pogonu Kulture u Rijeci. Ovaj jedinstveni disko doživljaj pružiti će posjetiteljima priliku da zaplešu i uživaju u nezaboravnim hitovima 70-ih i 80-ih godina.

Dobro poznata lokacija Pogon Kulture u Rijeci bit će pretvorena u pravi vremeplov koji će nas odvesti na putovanje kroz najveće disko uspješnice svih vremena. Organizatori su pažljivo odabrali DJ-eve koji će vas rasplesati uz najveće plesne hitove tog razdoblja, donoseći osvježavajući zvuk i euforiju prošlih desetljeća.

Ulaznice su već puštene u prodaju i mogu se nabaviti putem popularnog sustava entrio.hr, a bit će dostupne za kupnju i na samom ulazu. Za one koji žele kupiti ulaznice po najpovoljnijoj cijeni, preporučuje se kupnja unaprijed, jer su dostupne količine ograničene.

Događaj će započeti u 21 sat, a disko groznica trajati će sve do 4 sata ujutro.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže