Povežite se s nama

Vijesti

Pokrenuta inicijativa i peticija “Ista prava želim!” za ukidanje naplate Krčkog mosta

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL


Čelnik Unije Kvarnera, Marko Boras Mandić, izašao je u javnost s inicijativom “Ista prava želim” koja za cilj ima ukidanje naplate prijelaza Krčkog mosta te je pokrenuta prateća online peticija.

“Dragi svi, došlo je vrijeme da se zajedno okupimo u “Inicijativu za ukidanje naplate na Krčkom mostu – Ista prava želim!” i da se konačno izborimo za istu razinu prava koju imaju svi ostali građani diljem Republike Hrvatske.

Unija Kvarnera i ja osobno pokrenuli smo inicijativu 2017. godine koju su podržale sve političke stranke u Primorsko-goranskoj županiji te kojoj su se pridružili brojni građani, bajkeri, ugostitelji… svi.

Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu.

Pozivam Primorce, Riječane, Bodule, otočane, ugostitelje, goste iz Zagreba, Varaždina, Slavonije, Karlovca, prijatelje Slovence, Gorane, turističke djelatnike, iznajmljivače, bajkere, izletnike, i sve ostale da lajkaju i sheraju ovu objavu te tako potpišu peticiju za UKIDANJE NAPLATE MOSTARINE NA KRČKOM MOSTU

ISTA PRAVA ŽELIM!

Hvala svima na iskazanoj podršci do sada i ajmo to zajedničkim snagama odraditi do kraja”, poručuje Boras Mandić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram