Povežite se s nama

Crna kronika

Pokušali pobjeći policiji, vozaču je oduzeta dozvola, a tu je i duhan bez markica

Objavljeno

na


Sinoć oko 22.50 sati, tijekom redovnog nadzora prometa na području Jadranova,  policija je zatekla 26-godišnjeg vozača osobnog vozila marke Ford, riječkih registarskih oznaka, koji je njime upravljao u vrijeme važeće zabrane upravljana vozilom B kategorije.

Vozač je prethodno pokušao izbjeći policiju time što je ignorirao znakove zaustavljanja, no, vrlo brzo je zaustavljen te je pritom utvrđeno da nije koristio ni sigurnosni pojas, a njegov 24-godišnji suvozač uz to što nije koristio sigurnosni pojas, nije imao kod sebe ni osobne dokumente.

Osim toga, u vozilu je pronađeno 400 grama duhana bez trošarinskih markica Ministarstva financija. Duhan je privremeno oduzet, a obojica osumnjičenika su privedena na postupanje u Policijsku postaju Crikvenica.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, spomenuti su prijavljeni nadležnom Općinskom sudu, Prekršajni odjel, a poradi počinjenja prekršaja nedozvoljenog posjedovanja duhana, obaviještena je i Carinska uprava vezano za postupanja iz domene Zakona o trošarinama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram