Povežite se s nama

Crna kronika

Pokušao pobjeći na Srdočima policiji na neregistriranom motoru

Objavljeno

na


Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog vikenda dogodilo se 28 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a 12 ih je lakše ozlijeđeno.

U subotu,15. rujna oko pola noći, u središtu Rijekeje u ulici Erazma Barčića, policija je zaustavila 33-godišnjeg hrvatsko državljanina, koji je upravljao vozilom marke Mercedes, riječkih registarskih oznaka pri koncentracii alkohola od 1,53 g/kg.

Osim njega, istu noć oko 2.30 sati na području Srdoča u Rijeci je zaustavljen vozač koji je upravljao motociklom marke Piaggio bez registarskih oznaka. Vozilom je upravljao bez ikakvih dokumenata te pokušao pobjeći s mjesta događaja zajedno s putnikom kojega je prevozio i s kojim je ometao postupanje policijskih službenika.

Zbog počinjenih prekršaja privedeni su u službene policijske prostorije te kao i svi drugi počinitelji prekršaja sankcionirani prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, odnosno, prema Zakonu o osobnoj iskaznici.

U cilju veće sigurnosti u prometu te smanjivanja broja nesreća i ozlijeđenih osoba, pozivamo sve sudionike na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram