Povežite se s nama

Vijesti

Pokvareni autobus Autotroleja u zaleđu Opatije umalo sletio u provaliju

Objavljeno

na


Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i direktor gradske tvrtke Rijeka Plus Željko Smojver prije samo nekoliko dana javnost su na sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke uvjeravali da nema razloga za zabrinutost i da su autobusi Autotroleja potpuno sigurni za građane.

No, situacija koja se dogodila ove srijede, 06. ožujka, u zaleđu Opatije pokazuje da to možda i nije baš u potpunosti tako, jer čini se da su doslovno centimetri i obična ograda dijelili od toga da pokvareni autobus ne izleti u zavoju i padne u provaliju.

Do kvara na autobusu došlo je na Poljanskoj cesti iznad Ičića, a zabrinutost zbog ove situacije istaknuo je i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić koji je i objavio nekoliko fotografija s lica mjesta.

“Novi problemi sa autobusom Autotroleja, ovoga puta na Poljanskoj cesti. Baš me zanima koji je uzrok ovoga puta. Nazire li se kraj ovim čestim opasnim situacijama?! Molim odgovorne da ovakve probleme riješe što prije jer je u pitanju sigurnost putnika, vozača, ali i drugih sudionika u prometu”, poručio je Dujmić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže