Povežite se s nama

Sport

Polić i Adžić spremni za nastup na Opatija Fight Nightu 12 uz online prijenos

Objavljeno

na

Ivan Polić i Fran Adžić


Opatija Fight Night 12 održat će se ove godine unatoč brojnim ograničenjima i propisanim strogim epidemiološkim mjerama zbog čega nije moguće prisustvo gledatelja, pa će ovog puta borci nastupiti samo pred službenim osobama, ali i kamerama s obzirom na to da je OFC osigurao besplatni online prijenos na regionalnim i specijaliziranim portalima.

U subotu, 21. studenog, s početkom u 19 sati u ringu će se naći i dva mlada OFC-ova borca kojima je to prvi put da nastupaju u ringu po kickboxing pravilima

Ivan Polić nedavno je napunio tek 19 godina, a počeo je trenirao kickboxing u Opatiji prije približno godinu dana.

“Maturant sam u Elektro-industrijskoj školi u Rijeci te svakodnevno putujem u opatijsku dvoranu na treninge. Udaljenost od Škrljeva do Opatije nije mala, ali to je sport koji volim i sad sam napokon spreman za ulazak u ring. Mogu reći da sam vrlo uzbuđen, jedva čekam meč. Očekujem da ću ostvariti pobjedu, a naravno da kao i svaki borac se nadam da ću to tog rezultata doći nokautom”, rekao je Polić koji ističe kako mu ne pada teško usklađivati brojne školske obveze s napornim svakodnevnim treninzima.

Fran Adžić ima nešto veće iskustvo u borilačkim sportovima, trenirao je prije MMA i judo, ali ovog puta se odlučio ozbiljnije posvetiti treninzima i kvalitetno pripremiti za debitantski nastup u kickboxingu.

“Naporno sam se proteklih mjeseci pripremao za nastup na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu koje je ipak otkazano zbog koronavirusa, pa me je posebno drago što će se Opatija Fight Night ipak održati te pružiti mi priliku za odraditi meč. Zahvaljujem se treneru što nam toliko pomaže u pripremama, nadam se da ga neću razočarati u ringu. Moj protivnik je iskusniji, ali ja sam mlađi i življi, a neka pobijedi tko bude bolji”, rekao je Adžić koji trenutno studira na Pomorskom fakultetu, a već i radi u struci.

Gledanje prijenosa svih borbi OFN-a 12 bit će besplatno, a o više informacija o mogućnostima prijenosu bit će uskoro objavljeno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže