Povežite se s nama

Crna kronika

Policija ekspresno uhitila muškarca koji je opljačkao Kanal Ri

Objavljeno

naPolicijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

Osumnjičeni je pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje vrlo brzo po počinjenju kaznenog djela, zahvaljujući brzom i efikasnom postupanju policije te dobroj suradnji s oštećenom televizijskom kućom sa sjedištem u Rijeci.

Naime, spomenuti 56-godišnjak se sumnjiči da je jučer, 28. lipnja iz službenih prostorija televizijske kuće u središtu Rijeke otuđio audio-vizualnu opremu za javljanje uživo, bežični mikrofon s odašiljačem te mobitel u vlasništvu 47-godišnjeg hrvatskog državljanina. Sveukupna vrijednost otuđenih predmeta cijeni se na oko 130.000 kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je pronašla veći dio otuđenih predmeta te će biti vraćeni vlasniku.

Također, 56-godišnjak se sumnjiči i za nekoliko kaznenih djela imovinskog kriminaliteta počinjenih na području Istarske županije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu, osumnjičeni 56-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram