Povežite se s nama

Crna kronika

Policija kod 19-godišnjeg Riječanina pronašla više od jedne kile raznih vrsta droge

Objavljeno

na


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je osumnjičeniku kojemu je policija prošlog vikenda tijekom pretrage doma i prostorija u Rijeci, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda, pronašla više od kilogram sintetske droge galaxy, oko 320 grama amfetamina, 202 tablete MDMA, tzv. ecstasy, digitalna vaga, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim spomenutog osumnjičenika, Služba kriminaliteta droga podnijela je kaznenu prijavu i protiv drugog hrvatskog državljanina pod sumnjom u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Njega su pak krajem ožujka u Rijeci zatekli policijski službenici pomorske policije dok je kod sebe imao manju količinu droge amfetamin. Priveden je na kriminalističko istraživanje u okviru kojega je pretragom u njegovom domu pronađeno oko 800 grama droge tipa konoplje, 64,30 grama droge amfetamin i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže