Povežite se s nama

Crna kronika

Policija o karnevalu: Vozač alegorijskih kola udario u policijski auto

Objavljeno

na
Na jučerašnje održanom javnom okupljanju kulturno-zabavnog karaktera-Riječki karneval 2023. – Međunarodna karnevalska povorka, sudjelovalo je gotovo pedeset tisuća posjetitelja i sudionika. Tijekom ove jubilarne 40. karnevalske povorke nije bilo značajnijih narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici su priveli hrvatskog državljanina koji je tijekom manifestacije lakše udario gledatelja. Testiranjem mu je utvrđena koncentracija od 1,6 promila alkohola i po završetku postupanja je 41-godišnjak prekršajno sankcioniran prema odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Uz navedeno, u dva prometna događaja su sudjelovala alegorijska kola. Naime, u prvom je navedeno vozilo s kotačem ozlijedilo maloljetnu osobu kojoj je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka i utvrđena joj je teška tjelesna ozljeda, dok je u drugom događaju pak vozač alegorijskih kola udario u službeno vozilo MUP-a i prouzročio materijalnu štetu.

Za vrijeme javnog okupljanja zabilježena su počinjenja dvije drske krađe, a i evidentirana tri protupravna upravljanja bespilotnim letjelicama. Nakon okončanja okupljanja, u 23 sata su otvorene prometnice u središtu Rijeke na kojima je do tada bilo zabranjeno prometovanje.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se građanima i posjetiteljima što je ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram