Povežite se s nama

Crna kronika

Policija objavila detalje strašne nesreće na Krku

Objavljeno

na


Sinoć oko 23 sata na cesti između Krka i Malinske dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a neke detaljnije informacije objavila je policija:

Prema sadašnjim saznanjima, sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač osobnog vozila marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru grada Krka prešao na lijevi kolnički trak namijenjenom prometu vozila iz suprotnog smjera i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Volkswagen, isto riječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin krećući iz smjera Krka prema Malinskoj.

Uslijed sudara došlo je do zapaljenja vozila Fiat i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, dok su u Volkswagenu tri osobe ozlijeđene. Tijela stradalih osoba su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta osoba.

Ozlijeđenim osobama je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su im dijagnosticirane teške ozljede.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce.Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram