Povežite se s nama

Crna kronika

Policija osumnjičila tri osobe zbog krađe građevinske opreme vrijedne 140.000 kn

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje kojim je riješeno šest kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. Za ova kaznenih djela osumnjičena su trojica hrvatskih državljana u dobi od  21, 34 i 37 godina, a kaznena djela su počinjena na području Matulja, Opatije i Rijeke od veljače do kraja svibnja ove godine te u kolovozu prošle godine.

Policija ih sumnjiči da su s gradilišta i iz kontejnera otuđili električne kablove, razni električni alat, građevinske panel ploče i raznu građevinsku opremu te druge predmete. Dio otuđenih predmeta su prodali drugim osobama, dok je veći dio otuđenih predmeta pronađen i bit će vraćen vlasnicima. Oštećeni su hrvatski državljani i tvrtke s područja Rijeke, Zagreba i  šibenskog područja. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na više od 140.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su kazneno prijavljeni za četiri kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju i za dva kaznena djela krađe. Dvojica od njih predana su pritvorskom nadzorniku, a jedan je trenutno nedostupan i za njim policija traga.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram