Povežite se s nama

Crna kronika

Policija otkrila kako je poginula pješakinja u Matuljima, ranije teško ozlijeđena i vozačica u Martinšćici

Objavljeno

naU prometnoj nesreći koja se dogodila 3. travnja oko 21,15 sati na auto-cesti A8  na području Matulja smrtno je stradala jedna osoba. Riječ je o 55-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja se kretala neosvijetljenim kolnikom autoceste (u izgradnji) iz smjera Matulja prema tunelu Učka, gdje ju je udarilo osobno vozilo vw golf riječkih registarskih oznaka kojim je krećući se u smjeru Rijeke upravljao 81-godišnji hrvatski državljanin. Okolnosti prometne nesreće se još utvrđuju.

Istoga dana teške tjelesne povrede zadobila je vozačica osobnog vozila i to u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 8 sati u Martinšćici na području Kostrene.  Riječ je o 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki, vozačici osobnog vozila Smart riječkih registarskih oznaka.

Upravljajući  navedenim vozilom u smjeru Kostrene, u oštrom je zavoju uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom te skrenula ulijevo, gdje je u bočni dio ovog vozila udarilo osobno vozilo seat, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 33-godišnji hrvatski državljanin. Vozačica je poradi pružanja liječničke pomoći prevezena u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram