Povežite se s nama

Crna kronika

Policija otkrila razlog veće prometne nesreće na zaobilaznici

Objavljeno

na


Jučer, 30. rujna oko 17.35 sati na autocesti A7, na vijaduktu Mihačeva Draga dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila i u kojoj je ozlijeđeno šest osoba, od kojih tri teže.

Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač upravljajući skupom vozila – vučnim vozilom marke Scania i priključnim vozilom marke Schwarzmüller, riječkih registracijskih oznaka, krećući se od čvora Škurinje prema Orehovici zbog brzine neprilagođene uvjetima i gustoći prometa udario u osobno vozilo marke BMW  koje se zaustavljalo radi kolone vozila ispred sebe. Uslijed udara BMW je udario u osobno vozilo marke Mazda, a potom je i ovo vozilo udarilo u osobno vozilo marke Mercedes. Sva navedena vozila su se kretala u istom smjeru.
U prometnoj nesreći su ozlijeđeni vozači i putnici u osobnim vozilima marke BMW  i  Mazda, a nastala materijalna šteta je oko 62.500 kuna.

Zbog počinjenja kaznenog  djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 40-godišnji vozač je kazneno prijavljen mjerodavnom odvjetništvu.
Promet ovom dionicom autoceste bio je u prekidu do 20.05 sati te se odvijao obilazno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram