Povežite se s nama

Crna kronika

Policija potvrdila da se dogodio napad na djevojku u Viškovu i traga za napadačem

Objavljeno

na

IlustracijaRani jutarnji sati u centru Viškova ispred jednog tamošnjeg noćnog kluba bili su prilično uznemirujući s obzirom na navodno težak fizički napad koji se dogodio na jednu djevojku mlađe dobi.

Kao nam je jedan od svjedoka javio, djevojka je napadnuta i ozlijeđena te je dulje vrijeme provela onesviještena na asfaltu, a potvrda o tom nemilom događaju stigla nam je i iz Policijske uprave primorsko-goranske iz koje navode kako su djevojci ipak konstatirane lakše ozljede.

“Policija je jutros u 4.45 h zaprimila dojavu o remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Viškovu, u kojem je sudjelovalo nekoliko osoba. Kada je policija stigla na mjesto događaja, zatekla je 19-godišnju hrvatsku državljanku na kolniku u ležećem položaju. 19-godišnjakinja je prevezena u KBC Rijeka gdje su joj konstatirane lakše ozljede. Prema dosadašnjim informacijama, za ozljeđivanje djevojke sumnjiči se muška osoba za kojom policija intenzivno traga. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve relevantne činjenice o ovom događaju”, poručili su iz policije za Fiuman.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže