Povežite se s namaX-mas party trebao je proteklog petka dobro zabaviti brojne mlade Riječane koji su se odlučili posjetiti spomenuti event u organizaciji Fiume Events agencije i Mystique cluba, no planove im je poremetila policija praćena navodno i poreznom inspekcijom.

Policajci su prema pojedinim izvorima čak dva puta interventirali u klubu i obavljali tzv. raciju, a nakon toga su odlučili potpuno prekinuti party iz javnosti zasad službeno nepoznatih razloga. Postoje određeni navodi i kako je jedan od razloga prodaja alkohola maloljetnim osobama, no to u ovom trenutku ipak nije potvrđeno.

Na društvenim mrežama mogu se vidjeti brojne reakcije iznimno nezadovoljnih Riječana koji su kupili ulaznicu za spomenuti party.

“Nakon što su smirile strasti i ohladile glave odlučili smo se oglasiti. Duboko se ispričavamo što se u petak niste uspjeli zabaviti onako kako ste planirali. Dali smo sve od sebe kako bi se party nastavio, ali jednostavno klubu zbog određenih problema nije bilo omogućeno nastaviti raditi. Jako nam je žao jer smo za pripremili pravi spektakl u koji je bilo uloženo jako puno truda i vremena, što je bespovratno otišlo u vjetar. Odlučili smo da s Mystique clubom više nećemo surađivati. Naš ugled srozao se preko noći, ali ne našom krivicom”, poručili su iz Fiume Events agencije na temu prekinutog partyja.

Više informacija trebalo bi biti poznato početkom sljedećeg tjedna kad se očekuje službeno očitovanje policije.