Povežite se s nama
Policijski službenici II. policijske postaje u suradnji s Interventnom jedinicom policije Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 28, 30 i 32 godine, zbog sumnje u protupravna ponašanja tijekom nogometnih utakmica.

Policija 28 i 32-godišnjaka sumnjiči da su tijekom utakmice 19. ožujka, koja se odigrala između HNK „Rijeka“ i HNK „Slaven Belupo“, na stadionu „Rujevica“ u Rijeci, bacili predmete u natjecateljski prostor, dok 30-godišnjaka da je zapalio pirotehničko sredstvo (baklju) 19. travnja prošle godine na nogometnoj utakmici između HNK „Rijeka“ i GNK „Dinamo“.

Procesuiranje navijača Rijeke zbog paljenja baklje, godinu dana nakon navodnog prijestupa, pomalo je sumnjivo i komično s obzirom na nebrojene kamere, kontrolnu sobu i policijske snage koje počinitelje obično uhvate i procesuiraju istog dana. Također je smiješno s kolikom revnošću policija i sudstvo gone navijače zbog jedne baklje i bacanja plastičnih čaša, dok se po svečanoj loži prešetavaju ubojice.