Povežite se s nama

Crna kronika

Policija se oglasila o nesreći s tri poginule osobe, autom su prešli na drugu stranu ceste

Objavljeno

na


Na DC 8, na području Sibinja Krmpotskog jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj je, nažalost, troje hrvatskih državljana smrtno stradalo.

Nesreća se dogodila oko 8 sati kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, riječkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je pritom udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka što se kretalo iz suprotnog smjera.

Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93 godine.

Zbog zadobivenih teških ozljeda, troje talijanskih državljana su prevezeni u KBC Rijeka poradi pružanja liječničke pomoći.

Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje.

Promet navedenom dionicom ceste tijekom provedbe očevida, kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka, odvijao se naizmjence jednim prometnim trakom od 9 do 12 sati kada je normaliziran.

I ovom prilikom pozivamo na veći oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa sve sudionike u prometu, osobito vozače, kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama, poručuju iz policije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram