Povežite se s nama

Vijesti

Policija u organiziranom konvoju provela kroz Gorski kotar teretna vozila za opskrbu

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL


U protekla dva dana, 25. i 26. ožujka  zbog vremenskih nepogoda, snijega i jakog vjetra između Kikovice i Delnica bio je zabranjen promet starom cestom kamionima s prikolicama i tegljačima u oba smjera. Također, istovremeno u potpunosti je bila zatvorena auto cesta A6, između čvorova Kikovica i Delnice.

Zbog nužnosti potrebe opskrbom robama koje su prevozili spomenuti kamioni s prikolicama i tegljači, prometna policija Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s Policijskom upravom karlovačkom te nadležnim službama: Autoceste Rijeka-Zagreb, Hrvatske ceste i Ceste Rijeka poduzela je mjere kako bi se unatoč nepovoljnim uvjetima osigurao prolazak ovih vozila u oba smjera. Konvoji su organizirani u smjeru Rijeke i Zagreba, a zbog sigurnog prolaska prometnice su pojačano čišćene ralicama od snijega, iza kojih su krenula spomenuta vozila.

Tako je u ova dva dana omogućeno prometovanje oko 350 kamiona s prikolicama i tegljača u smjeru Zagreba, dok je u istom vremenu u smjeru Rijeke prošlo oko 650 navedenih vozila. Na ovaj način u suradnji policije i nadležnih službi omogućena je normalna opskrba potrebnim namirnicama i drugom robom, kako na području Primorsko-goranske županije tako i na području ostalih županija u Republici Hrvatskoj.

Promet dionicom stare ceste između Delnica i Kikovice uspostavljen je jučer 26. ožujka u 18.30 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram