Povežite se s nama

Crna kronika

Policija u Rijeci uhvatila 18-godišnjaka u ukradenom autu

Objavljeno

na
Suradnjom policijskih službenika I. i II. policijske postaje Rijeka dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Osumnjičenika je u nedjelju, 9. lipnja oko 3.30 sati, u prometu zaustavila policijska ophodnja II. policijske postaje Rijeka kada se na području Brajdice u ulici Vjekoslava Kneževića kretao osobnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, u vlasništvu 70-godišnje hrvatske državljanke, bez vozačke dozvole.

Provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, a k tome s otuđenim vozilom pa je 18-godišnjak priveden na kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanja je otkriveno da je spomenuto vozilo otuđio u subotu, 8. lipnja u večernjim satima u ulici Luki u Rijeci. Naime, prethodno je provalio u stan 70-godišnjakinje i pri tome otuđio različite ključeve, među kojima i ključeve osobnog vozila s kojim se odvezao u nepoznatom smjeru. Tako je počinio materijalnu štetu od oko 1400 eura.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasnici, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen za navedena kaznena djela nadležnom državnom odvjetništvu. Pored toga je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže