Povežite se s nama

Crna kronika

Policija uhitila dvije mlađe osobe zbog pet ukradenih skutera u Rijeci

Objavljeno

naDovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Riječ je o dvojcu, starosti 19 i 20 godina, koje je policija zatekla 21. svibnja na području Kozale u Rijeci dok su upravljali s mopedima marke Piaggio i Gillera, riječkih registracijskih oznaka, a koje su prethodno otuđili provalom u moto servis. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osim spomenutih otuđili još dva mopeda, mobitele i druge predmete iz servisa, kao i da je 20-godišnjak tjedan dana prije otuđio još jedan moped iz istog servisa. Time su 55-godišnjeg hrvatskog državljana i riječki motoservis oštetili za oko 30 000 kuna.

Policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli svih pet otuđenih mopeda i druge otuđene predmete koji su vraćeni vlasnicima.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe i krađe, protiv obojice osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram