Povežite se s nama

Crna kronika

Policija uhvatila muškarca na Pehlinu nakon potjere

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom, koji je pronađen po potrazi raspisanoj radi sumnje na počinjenje kaznenih djela. Odmah po zaprimanju prijave oštećene 33-godišnje hrvatske državljanke policijski službenici su temeljem ranijih saznanja o počinitelju intenzivirali mjere traganja, koje su vrlo brzo rezultirale pronalaskom spomenutog 56-godišnjaka.

Policijski službenici su 22. travnja oko 14 sati na Novoj cesti u Rijeci uočili  osobno vozilo marke Hyundai, kojim je isti upravljao. Ugledavši policiju nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne znakove za zaustavljanje, već je nastavio vožnju, da bi nakon što se zaustavio na području Pehlina, izišao iz vozila i pokušao pobjeći. U namjeri bijega nije uspio, već je unatoč tome uhvaćen i priveden je na kriminalističko istraživanje.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je dan ranije, 21. travnja na području Rijeke na štetu 33-godišnje hrvatske državljanke počinio kazneno djelo bludne radnje te je pri tom fizički napao i uputio joj ozbiljne prijetnje. Zahvaljujući profesionalnom i učinkovitom postupanju policije 56-godišnji počinitelj je uhićen i spriječen u daljnjem počinjenju kaznenih djela. Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu  za kaznena djela prijetnje i bludne radnje.

Temeljem rješenja nadležnog suda policija je osumnjičenog 56-godišnjaka sinoć, 23. travnja predala u zatvor u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram