Povežite se s nama

Crna kronika

Policija zaustavila vozača koji je na sjedalu pored sebe imao staklenku s listovima marihuane

Objavljeno

na
Crikvenička policija u suradnji s I. policijskom postajom Rijeka provela je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Naime, policijski službenici su u subotu, 10. ožujka oko 20,50 sati redovnom kontrolom prometa na crikveničkom području zaustavili osobno vozilo marke Daewoo, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao osumnjičenik. Prilikom kontrole osobe i vozila na mjestu suvozača i na stražnjem sjedalu uočena je staklenka s listovima biljke marihuana te oprema za proizvodnju, odnosno pospješivanje uzgoja droge marihuana (led lampe, napajanja, aluminijske cijevi s ventilatorima, sjemenke i drugi predmeti).

Osim toga, u prostorijama doma na području Rijeke kojim se osumnjičenik koristi pronađeno je oko 7 grama marihuane, zatim oko 60 grama svježih listova i oko 20 sjemenki droge marihuane.

Navedeni predmeti su oduzeti te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama (zbog neovlaštene proizvodnje droge i posjedovanja opreme za izradu droge), 38-godišnjak prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
Isto tako, prekršajno je sankcioniran zbog neovlaštenog posjedovanja droge temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram