Povežite se s nama
Na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske, a u sklopu projekta „Policija u zajednici“, tijekom mjeseca lipnja provode se preventivne aktivnosti sa službenim vozilom tipa „Smart“ koji je na raspolaganju priobalnim policijskim upravama tijekom turističke sezone.

Od 19. do 21. lipnja policijski službenici III. policijske postaje Rijeka sa „ Smartom“ su obilazili na području Krimeje, Vojaka i Pećina u Rijeci, te Kostrene i Kraljevice, gdje su građane korisnim preporukama i savjetima informirali i educirali o zaštiti osoba i imovine kako ne bi postali žrtvama kaznenih djela. Tom prilikom građanima je podijeljeno oko 150 letaka sa tematikom samozaštite i prevencije.

Vozilo „Smart“ dio je policijske prevencije već niz godina, a budući da je opremljen policijskim obilježjima i zvučnom te svjetlosnom signalizacijom, predviđen je za ophodnje u uskim gradskim središtima gdje zbog svojim malih dimenzija olakšava dolazak do mjesta na kojima je potrebno pružiti policijsku intervenciju.