Povežite se s namaSvi zaljubljenici u dva kotača dosanjali su napokon ljepše vrijeme; primijetili ste, na cesatama sve je više skutera i motora. Nažalost, već sam početak motorističke sezone kobno je završio za nekolicinu mladih vozača – brzina, neiskustvo, još uvijek hladan asfalt, ovo su tek neki od parametara koji ugrožavaju sigurnost motorista.

Prije četiri godine cesta je uzela život i sedamnaestogodišnjega Mattea Franovića.

Upravo zato da bi se ovakve tragedije svele na minimum, i ove godine u organizaciji Udruge ‘Karavana za život – bikeri na cesti’ 17. travnja 2016. godine održati će se poligon sigurne vožnje pod nazivom „Demo team UKZŽ – IN MEMORIAM Matteo Franović“.

Ovaj poligon posvećen je upravo mladom Matteu, a organiziran je uz svesrdnu podršku i pomoć njegovih roditelja i prijatelja.

Poligon se sastoji iz teorijskog i praktičnog dijela sigurne vožnje, pravilnoga kočenja, zaobilaženja prepreka na cesti i slično, a izuzetno je važno da smo uvijek svjesni toga kako, bez obzira na godine i iskustvo u vožnji, uvijek možemo naučiti nešto novo ili se barem prisjetiti nekih pravila.

Korisno, ali i jednako tako zabavno – odlična prilika za odlično druženje.

Dakle, nedjelja 17. 04. 2016. s početkom u 10.00 sati, na poligonu autoškole na Srdočima ispred Milorda (bivši kamionski terminal). Poligon je BESPLATAN!

Prijaviti se možete na

http://karavanazazivot.com/prijava-za-poligon/ 

Za sva dodatna pitanja i informacije javite se u inbox Udruge ‘Karavana za život…’

Ljeto je pred nama, brojne motorijade, druženja… Uživajmo na motorima vozeći sigurno.