Povežite se s nama

Mozaik

Ponajbolje hrvatske craft pive poteći će grobničkim kaštelom

Objavljeno

naDrevnim će frankopanskim kaštelom u Gradu Grobniku ponovno poteći hektolitri pive. Ponajbolji hrvatski crafteri, ove godine jači za goste iz Slovenije, u subotu stižu na Grobnišćinu.

Craft Fest na Grobniku će ove subote, 14. rujna, ugostiti ponajbolje hrvatske crafterekojima će u pomoć priskočiti i gosti iz Slovenije pa će već drugo izdanje pivskog festivala imati predznak- međunarodno.

U drevnom će se grobničkom kaštelu pivoljupcimapredstaviti dvadesetak proizvođača dragocjene zlatne tekućine i to: Šibenska pivovara, Pivovarna Naboj, The Garden Brewery, Kings Brew, Tvornica piva, Pivovara 022, Pivovara Medvedgrad, 5th Element, 22 brewing, Primarius, Bura Brew, Crafters, Zmajska pivovara, Pomalo, Brlog, Hotch Potch, Prvo Viško, Barilo pivovara, Varionica i Kaltenberg Adria sa svojim craft pivom.

Posjetitelji će za simboličnih 30 kuna ove godine moći kupiti suvenir kriglu s logom festivala uz koje će dobiti i kupone za degustaciju.

Vrijedni članovi Udruge Palentar pobrinut će se da nitko ne pije na prazan želudac. U Kaštelu će kuhati palentu kompiricu, uz koju će posjetiteljima poslužiti ombolo na vinu, a svoju će ugostiteljsku ponudu imati i Caffe bar Castrum.

Spomenuti svakako treba i bogatu tombolu, koju će gosti moći kupiti po cijeni od samo 10 kuna, a najsretnije čekaju vrijedne nagrade.

2. Craft Fest, koji organizira Udruga Palentar, uz pomoćOpćine Čavle, TZO Čavle i Gastro shopa Pomalo, počinje u 15 sati. Ulaz je besplatan, a dobra će zabava u predivnom grobničkom kaštelu potrajati sve do 22 sata.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže