Povežite se s nama

Mozaik

Ponajbolje hrvatske craft pive poteći će grobničkim kaštelom

Objavljeno

na


Drevnim će frankopanskim kaštelom u Gradu Grobniku ponovno poteći hektolitri pive. Ponajbolji hrvatski crafteri, ove godine jači za goste iz Slovenije, u subotu stižu na Grobnišćinu.

Craft Fest na Grobniku će ove subote, 14. rujna, ugostiti ponajbolje hrvatske crafterekojima će u pomoć priskočiti i gosti iz Slovenije pa će već drugo izdanje pivskog festivala imati predznak- međunarodno.

U drevnom će se grobničkom kaštelu pivoljupcimapredstaviti dvadesetak proizvođača dragocjene zlatne tekućine i to: Šibenska pivovara, Pivovarna Naboj, The Garden Brewery, Kings Brew, Tvornica piva, Pivovara 022, Pivovara Medvedgrad, 5th Element, 22 brewing, Primarius, Bura Brew, Crafters, Zmajska pivovara, Pomalo, Brlog, Hotch Potch, Prvo Viško, Barilo pivovara, Varionica i Kaltenberg Adria sa svojim craft pivom.

Posjetitelji će za simboličnih 30 kuna ove godine moći kupiti suvenir kriglu s logom festivala uz koje će dobiti i kupone za degustaciju.

Vrijedni članovi Udruge Palentar pobrinut će se da nitko ne pije na prazan želudac. U Kaštelu će kuhati palentu kompiricu, uz koju će posjetiteljima poslužiti ombolo na vinu, a svoju će ugostiteljsku ponudu imati i Caffe bar Castrum.

Spomenuti svakako treba i bogatu tombolu, koju će gosti moći kupiti po cijeni od samo 10 kuna, a najsretnije čekaju vrijedne nagrade.

2. Craft Fest, koji organizira Udruga Palentar, uz pomoćOpćine Čavle, TZO Čavle i Gastro shopa Pomalo, počinje u 15 sati. Ulaz je besplatan, a dobra će zabava u predivnom grobničkom kaštelu potrajati sve do 22 sata.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže