Povežite se s nama

Vijesti

Još jednom odgođene brojne avio linije za zračnu luku Rijeka

Objavljeno

na
Epidemija koronavirusa već dulje vrijeme u potpunosti je obustavila letove koji su se već trebali u popriličnom broju odvijati iz zračne luke Rijeka. Postojale su određene najave kako bismo s nekim europskim destinacijama mogli biti ponovno povezani već krajem svibnja, no to ipak neće biti slučaj.

Avio kompanije dodatno su odgodile početak letova prema Kvarneru.

“Unatoč konačnom početku domaćih letova u Hrvatskoj, još nemamo potvrđen konačni datum početka naše domaće linije za Osijek, Split i Dubrovnik. Međutim sve linije Ryanaira odgođene su do početka srpnja (Frankfurt Hahn, London, Bruxelles), Eurowings je odgodio početak operacija na drugu polovicu lipnja (Duesseldorf 20.6. i Hamburg 21.6.), a Lufthansa za Munchen po trenutnoj najavi kreće od 6.6.

Charter letovi TUI iz Londona i Enter Air iz Pariza također su odgođeni na mjesec srpanj. Stoga željno iščekujemo početak domaće linije čim prije, i nadamo se početku ostalog međunarodnog prometa početkom lipnja”, poručili su iz riječke zračne luke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže