Povežite se s nama

Mozaik

Ponovno otvorena vrata Karolina bara na Gatu

Objavljeno

na
Kultni Karolina bar na Gatu Karoline Riječke u strogom centru grada zatvoren je sredinom prosinca prošle godine te je tada najavljeno kako će se prostor potpuno preurediti te u njemu otvoriti restoran.

Podsjetimo, nedavno je Karolina bar i susjedni Boonker preuzela tvrtka Gitone Kvarner iza koje stoji njemački brodograditelj Peter Lürssen, široj javnosti u Hrvatskoj poznatiji kao većinski vlasnik Liburnia Riviera Hotela.

No, planovi su se očito ipak promijenili tijekom proteklih nekoliko mjeseci, barem privremeno. Karolina bar ponovno je otvorio svoja vrata Riječanima i njihovim gostima ove srijede u osvježenom ruhu.

Kako neslužbeno doznajemo, Karolina bar ovog će ljeta funkcionirati isključivo kao caffe bar, dok je nakon tog razdoblja ponovno u planu preuređenje prostora te otvaranje restorana.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže