Povežite se s nama

Mozaik

Ponovno velika bakljada na Krčkom mostu, evo kad će se zapaliti 222 baklje

Objavljeno

na
Udruga navijača Rijeke “Plavo bijeli otok” najavila je novu manifestaciju “Oluja na Kvarneru”.

“Sedmu godinu za redom naše udruge Plavo bijeli otok, Vavik vjerna Kirija, te ponovo i Klub navijača Armada, manifestacijom “Oluja na Kvarneru” obilježavamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja paljenjem 222 baklje na Krčkom mostu u spomen isto toliko palih branitelja iz naše županije.

Bakljada počinje u 21:00 h, 4. kolovoza, večer uoči praznika dok 5. kolovoza polažemo cvijeće i palimo svijeće ispred našeg murala u čast braniteljima u Njivicama.

Sve sudionike pozivamo na prikladno ponašanje dok na ostale posjetitelje, osobito na one koji će doći sa plovilima u akvatorij Krčkog mosta apeliramo da NE ispaljuju rakete! Svi sudionici pozivaju se u 19:30 na okupljanje na parkiralištu ispred mosta gdje će se moći kupiti i prigodna majica”, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže