Povežite se s nama

Mozaik

Popularna Konstrakta dolazi u Diamond Club na Krku


Objavljeno

na

Uspješna sudionica Eurosonga održat će koncert 12. srpnja i time otvoriti niz uzbudljivih koncerata u kvarnerskoj meki zabave.

Umjetnica mora biti zdrava, a na Krk ovog ljeta dolazi prava i zdrava umjetnica – Konstrakta. Pjevačica koja je zaludila regiju i Europu tim refrenom i hitom „In Corpore Sano“ nastupit će u srijedu, 12. srpnja u Diamond Clubu kod Malinske.

Hit koji je povećao njezinu popularnost, nije jedini uspjeh Konstrakte. Iza tog pseudonima je Ana Đurić, bivša profesionalna arhitektica, a sada pjevačica, skladateljica i autorica tekstova. Kao članica hvaljenog benda Zemlja gruva nastupala je na nekima od najvećih glazbenih festivala u regiji.

Konstrakta je prošle godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je zauzela 5. mjesto, a osvojila je i službenu eurovizijsku nagradu Marcel Bezençon, koja se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi. Konstraktinu autentičnost i kreativnost njezini pratitelji smatraju osvježavajućom i jedinstvenom, a smisao za konceptualni pristup sličnim onome velike suvremene umjetnice Marine Abramović.

Od početka samostalne karijere 2020. godine, Konstrakta pristupa glazbi koristeći alate multimedije i konceptualne umjetnosti, sudjelujući u stvaranju svakog svog video spota. Glazba je sada prvenstveno postala sredstvo za njezine tekstove u kojima govori o suvremenim društvenim fenomenima.

Nastup popularne srpske glazbenice nije jedini koncert ovog ljeta u Diamondu. Već 19. srpnja u klubu s najboljim pogledom na Kvarner zasvirat će ikone post-punka Interpol, a u pripremi je još intrigantnih iznenađenja.

Ulaznice za koncert Konstrakte dostupne su u sustavu Entrio po cijeni od 20 eura.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže