Povežite se s nama

Mozaik

Popularna predstava “Posljednja Freudova seansa” uskoro u HKD-u na Sušaku

Objavljeno

na
HKD na Sušaku u petak 23. studenog s početkom u 20 sati ugostit će predstavu “Posljednja Freudova seansa”. Riječ je o jednoj od najizvođenijih i najnagrađivanijih predstava u Hrvatskoj u posljednje dvije godine koja obrađuje zanimljivu i intrigantnu temu postojanja Boga kroz susret Sigmunda Freuda i C.S.Lewisa, dvojice predstavnika oprečnih stavova o toj temi čija su razmišljanja uvelike oblikovala svijet u kojem živimo.

“Godina je 1939. Europa tone u kaos Drugog svjetskog rata, a mi svjedočimo susretu Sigmunda Freuda i C. S. Lewisa.

U neminovnom srazu dvaju svjetonazora, ova dva velika uma čije je mišljenje i djelovanje uvelike oblikovalo današnji svijet, sukobljavaju se oko pitanja Postoji li Bog?. Tijekom jednoipolsatne gorljive potrage za smislom imamo priliku zaviriti i u njihove osobne životne priče koje su ishodišta njihovih uvjerenja, ali i dvojbi.

Ova drama, bogata promišljanjima o smislu života, postavlja kompleksna pitanja o našoj civilizaciji i našem o današnjem vremenu, ali i o vječnoj potrebi čovjeka da objasni svijet i pronađe smisao.

Zbog toga Posljednja Freudova seansa ne silazi s njujorških pozornica već više od pet godina, a sada je konačno ima prilike vidjeti i hrvatska publika.

Posljednja Freudova seansa dobila je 2009. godine prestižnu nagradu Off Broadway Alliance”, ističu iz kazališta Planet Art.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 50, 60 i 70 kuna putem sustava MojeKarte.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram