Povežite se s nama

Mozaik

Popularni Dalmatino za Valentinovo najavio veliki koncert u Crikvenici

Objavljeno

na

Foto: Matej GrgićNakon magičnog završetka godine nastupom u rasprodanoj Areni Zagreb, priznati splitski glazbeni fenomen Dalmatino najavljuje i svoj prvi veliki koncert u 2023. godini. Jedan od najposebnijih domaćih koncertnih izvođača svoje svevremenske stihove posvećene ljubavi donosi i pred publiku u Crikvenici, gdje će 10. veljače 2023. održati posebnu glazbenu večer “Valentinovo uz Dalmatino” u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Skupina Dalmatino već dvadeset godina oduševljava publiku, diljem Hrvatske, ali i svijeta. Sve pjesme s njihovih albuma objavljenih uz podršku diskografske kuće Dancing Bear postaju evergreeni koji godinama ne silaze s top lista radijskih urednika. U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, njihove ploče nose zlatni i platinasti status, a ostvarili su i diskografske uspjehe hitom “Refužo” koji je ušao u prestižni klub singlova koji su dosegnuli 52 tjedna na listi HR Top 40 najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

Kroz godine djelovanja održali su brojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu, od Australije do Kanade, a to su i po osvrtima medija uvijek noći za pamćenje. Pravi procvat zabilježili su posljednjih godina na hrvatskim koncertnim pozornicama; nakon uspjeha s tri rasprodane večeri u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, prepune dvorane Gripe u Splitu gdje su nastupili pred gotovo sedam tisuća ljudi i burnog rasporeda ljetne turneje, godinu su završili spektakularnim nastupom u rasprodanoj Areni Zagreb, 21. prosinca 2022.

I dok je godina na zalasku, osnivači Dalmatina, Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, svoju posebnu koncertnu atmosferu najavljuju već i za 2023. Među njihovim prvim koncertnim postajama sljedeće godine bit će upravo Crikvenica, gdje će prirediti posebnu glazbenu večer naziva “Valentinovo uz Dalmatino” i s publikom podijeliti svoje najposebnije koncertne trenutke s pjesmama koje su odvijek posvećene – ljubavi.

Koncert će se održati 10. veljače 2023. u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaznice su dostupne u prodaji putem sustava Eventim. Organizator koncert je Baba Production.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram