Povežite se s nama

Mozaik

Popularni Rasta ovog petka ponovno u Karolina baru

Objavljeno

na

U Rijeci će se održati veliki live koncert Raste, koji je jedan od najpoznatijih izvođača miksa suvremenog hip hop, reggae-a i R&b-a. Svojim jedinstvenim glazbenim spojem i zvukom je osvojio brojne obožavatelje, a njegovi nastupi popunjavaju arene i koncertne dvorane diljem Europe, navodi se u priopćenju,

U petak 13.12.2019. u Karolina bar-u će Rasta i njegov tim “Balkaton Gang”, prirediti spektakularan show program u samom centru Rijeke. Na oduševljenje brojnih obožavatelja Rasta ima svoj drugi nastup ove godine u Rijeci. Prošli nastup je bio pravi hit uz rasprodane ulaznice i potpuno popunjen Karolina bar, tako da smo sigurni da će repriza biti još veća zabavaza sve goste koncerta. Tijekom večeri će rasplesani gosti osim u hitovima Raste uživati i uz najbolje trap, balkatron i popularne klupske hitove, za koje je zadužen mladi riječki producent, DJ Cashew, poručuju organizatori.

Očekuje Vas obećavajuća vatrena atmosfera uz mnogobrojne hitove Raste i Balkaton Gangakao što su Kavali, Adio Amore, Mantra, Euforija , Legalizuj, Limun, Maroko, Indigo, Vedro Nebo, te ostale pjesme koje broje milijunske poglede na Youtube-u. Rastu i Balkaton Gangshow će popratiti vrhunski sound system i light efekti tako da se pripremite za megaspektakl i iznenađenja u Rijeci!

Ulaznice su dostupne u pretprodaji u Pommery bar-u i u Karolina bar-u po cijeni od 90,00 kn, ana dan događaja je cijena 110,00 kn.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram