Povežite se s nama

Mozaik

Popularni splitski reper Grše uskoro stiže u riječku Karolinu

Objavljeno

na

Foto: Dino ŠantićNakon što je protekle subote Inas u potpunosti napunio riječki Karolina bar, već dan kasnije je stigla najava novog atraktivnog glazbenog gostovanja, naročito za mlađu populaciju.

U subotu, 10. prosinca, u riječku Karolinu stiže jedan od traženijih i popularnijih hrvatskih izvođača – Grgo Šipek, svima puno poznatiji kao Grše.

Rođen je u Sinju s trenutnim prebivalištem u Splitu. Odrastao je u Trilju gdje je i započeo svoju glazbenu karijeru. Glazbom se počinje baviti krajem srednjoškolskog obrazovanja te s prijateljem Mateom Đonlićem poznatijim pod imenom ”Đona” osniva grupu III. Čin. 2016. godine odlazi na rad u Njemačku i paralelno se priključuje grupi 6wild u kojoj provodi kraći period te od 2018. kreće sa svojom solo karijerom i godinu iza osniva izdavačku kuću ”Blockstar Digital”.

Do sada je objavio jedan studijski album Tilurium te mnoštvo singlova u grupama III. Čin i 6wild. Svoj drugi album pod nazivom Platinum objavljuje u ožujku 2021.

Do sada je nastupao na nekima od najpoznatijih festivala i klubova u Hrvatskoj, poput Drito iz Tvornice, Drito iz MSU-a, Drito za Zente, Graffiti na Gradele, Brucošijada FER-a i drugi. Vodi diskografsku kuću Blockstar Digital te je član istoimenog kolektiva.

Ulaznice su već u ranoj pretprodaji u sustavu Entrio po cijeni od 60 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram