Povežite se s nama

Mozaik

Popularni splitski reper Grše uskoro stiže u riječku Karolinu

Objavljeno

na

Foto: Dino ŠantićNakon što je protekle subote Inas u potpunosti napunio riječki Karolina bar, već dan kasnije je stigla najava novog atraktivnog glazbenog gostovanja, naročito za mlađu populaciju.

U subotu, 10. prosinca, u riječku Karolinu stiže jedan od traženijih i popularnijih hrvatskih izvođača – Grgo Šipek, svima puno poznatiji kao Grše.

Rođen je u Sinju s trenutnim prebivalištem u Splitu. Odrastao je u Trilju gdje je i započeo svoju glazbenu karijeru. Glazbom se počinje baviti krajem srednjoškolskog obrazovanja te s prijateljem Mateom Đonlićem poznatijim pod imenom ”Đona” osniva grupu III. Čin. 2016. godine odlazi na rad u Njemačku i paralelno se priključuje grupi 6wild u kojoj provodi kraći period te od 2018. kreće sa svojom solo karijerom i godinu iza osniva izdavačku kuću ”Blockstar Digital”.

Do sada je objavio jedan studijski album Tilurium te mnoštvo singlova u grupama III. Čin i 6wild. Svoj drugi album pod nazivom Platinum objavljuje u ožujku 2021.

Do sada je nastupao na nekima od najpoznatijih festivala i klubova u Hrvatskoj, poput Drito iz Tvornice, Drito iz MSU-a, Drito za Zente, Graffiti na Gradele, Brucošijada FER-a i drugi. Vodi diskografsku kuću Blockstar Digital te je član istoimenog kolektiva.

Ulaznice su već u ranoj pretprodaji u sustavu Entrio po cijeni od 60 kuna.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram