Povežite se s nama

Vijesti

Poropat: Posvetit ću se rješavanju problema nedostatka parkinga na Pećinama

Objavljeno

na

Parkirani automobil Poropata

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat nerijetko zna na području Pećina svoj službeni automobil nepropisno parkirati na nogostupu, a njegove fotografije privukle su ovih dana prilično veliku pažnju čitatelja Fiumana.

Mnogi su bili kritični prema takvom parkiranju jedne javne osobe i političara, a prvi čovjek Vijeća sugrađanima je ponudio ispriku, ali i najavio kako će raditi na tome da se problem parkiranja na Pećinama pokuša riješiti.

“Kao i svaki građanin Rijeke, u pojedinim dijelovima grada “naslijedio” sam nedostatak mjesta za parkiranje što samo govori o tome koliko angažiraniji moramo biti kada je u pitanju razvoj grada u infrastrukturnom smislu. Naime, nogostup uz desnu stranu kolnika u J. P. Kamovoj stanovnici koriste za parkiranje od kad znam za sebe. Naravno, ne opravdavam time niti sebe, niti ostale koji u ulici Janka Polića Kamova naprosto ne mogu parkirati nigdje nego na nogostupu, već se zbog toga iskreno ispričavam svojim sugrađanima.”

“Parkiralište na Pećinama sigurno je jedan od prioriteta tog predivnog dijela grada u kojem je, osim stanovnika, smješten i sve veći broj turista koji se susreću s istim problemom kada pristignu na svoju destinaciju. Potaknut opravdanom reakcijom vaših čitatelja na moje parkiranje odlučio sam se posvetiti rješavanju ovoga problema te ću, za početak, u dogovoru s predstavnicima MO Pećine održati radni sastanak na ovu temu te o svemu obavijestiti javnost”, poručio je Poropat.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram