Povežite se s nama

Vijesti

“Poslušao sam brata i pronašao recept za uspjeh”

Objavljeno

na
Kada razmišljate o tome da se upustite u nešto novo i relativno nepoznato, najbolje je posavjetovati se s nekim tko već ima iskustva. Zato sam se ja posavjetovao s bratom, priča Nenad Čerčinović, Riječanin koji je nedavno izabran među pet najboljih Cammeo Partnera u svom gradu.

– Brat je u Partner model krenuo prije mene te mi je objasnio sve što me zanimalo tako da sam, poučen tim iskustvom, odlučio krenuti u tu priču – objašnjava. Nenad je u Partner modelu tri mjeseca, a vožnja je njegova velika strast pa odabir profesionalnog puta ne čudi previše.

– Trenutno imam jedan auto i radim sam, uglavnom jutarnje smjene jer mi tako više odgovara. Ipak, ne isključujem daljnje proširenje, kako u vidu auta, tako i u vidu novih kolega – kaže Nenad, kojeg je osim fleksibilnog radnog vremena, privuklo još nešto.

– Radiš kada i koliko ti se radi, a s time i određuješ koliko ćeš zaraditi. Matematika Cammeo Partnera vrlo je jednostavna – zaključuje Nenad.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na partner@cammeo.hr. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram