Povežite se s nama

Iz Policijske uprave obavještavaju građane da je uredovno radno vrijeme referade za prekršajni postupak u Postaji prometne policije Rijeka na adresi Ciottina 25, od 1. veljače 2018. godine od 11 do 15 sati, svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka).

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti prigovore na prekršajne naloge, dostaviti različite podneske i dokaze o uplatama novčanih kazni, informirati se o prekršajnom postupku koji se vodi protiv okrivljenika, obaviti uvid u fotografije snimljene uređajima za mjerenje brzine i preuzeti potvrde o prometnim nesrećama.

Također, u uredovnom radnom vremenu (od 11 do 15 sati) sve potrebne informacije građani mogu dobiti pozivom na niže navedene brojeve telefona:

  • 051/430-648  – prigovori po prekršajnim nalozima i ovršni nalozi, uplate novčanih kazni za prekršajne naloge,
  • 051/430-676  – obavijesti o počinjenom prekršaju (prekoračenje dozvoljene brzine kretanja vozila),
  • 051/430-670  – oduzete vozačke dozvole i mjere opreza,
  • 051/430-674  – prometne nesreće i potvrde o prometnim nesrećama,
  • 051/430-671 – presude prekršajnih sudova temeljem podnijetih prigovora.

Izvan uredovnog radnog vremena sve upite, podatke o vozaču i potvrde o uplatama novčanih kazni građani mogu dostaviti na adresu elektroničke pošte Postaje prometne policije Rijeka, pprp.rijeka.uplate@mup.hr  ili na adresu elektroničke pošte Policijske uprave primorsko-goranske,  primorsko-goranska@policija.hr . Na sve upite i podneske građana bit će odgovoreno u što kraćem roku, sukladno zakonskim propisima.

Oduzete vozačke dozvole građani mogu preuzeti tijekom cijelog dana, odnosno u uredovnom radnom vremenu (od 11 do 15 sati) u referadi za prekršajni postupak te izvan uredovnog radnog vremena u operativnom dežurstvu Postaje prometne policije Rijeka, Ciottina 25.