Povežite se s nama

Vijesti

Poštanski ured 51219 Čavle počeo s radom na novoj adresi

Objavljeno

na
U utorak, 14. veljače 2023. poštanski ured 51219 Čavle počeo je raditi s korisnicima na novoj adresi: Trg hrvatskih branitelja 1, Čavle. U novom većem prostoru korisnicima su na raspolaganju dva univerzalna šaltera na kojima osim poštanskih mogu obaviti i osiguravateljske, telekomunikacijske, maloprodajne, mjenjačke i bankarske usluge te 66 pretinaca s ključem namijenjenih za isporuku pošiljaka.

Nakon preseljenja u novi prostor radno vrijeme poštanskog ureda 51219 Čavle nije se mijenjalo, te je ured otvoren od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, kao i subotom od 8 do 12 sati.

U više od 800 naselja diljem Hrvatske korisnicima je na raspolaganju 1016 poštanskih ureda, a glavni cilj Hrvatske pošte jest pozicionirati poštanske urede na pristupačnim lokacijama kako bi korisnici mogli obaviti što više usluga u svojem susjedstvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram