Povežite se s nama

Vijesti

Potpisana suradnja između Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Visoke poslovne škole PAR

Objavljeno

na
Potpisana je suradnja između Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Visoke poslovne škole PAR čimeje PAR postao obrazovni PARtner Klastera.

Suradnju su potpisali doc. dr. sc. Gordana Nikolić, dekanica Visoke poslovne škole PAR i doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr.med., predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Pri potpisivanju Ugovora o suradnji između Visoke poslovne škole PAR i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, dekanica PAR-a Gordana Nikolić, naglasila je kako spomenuta suradnja otvara mogućnostprakse za studente PAR-a u članicama Klastera. No, osim većeg izbora mogućnosti prakse, studentima se također pružaju i mogućnosti zapošljavanja te razvoja karijere. Dekanica Nikolić istaknula je i kako jeponosna što je upravo Visoku poslovnu školu PAR Klaster prepoznao kao poslovnog partnera te je ujedno najavila i nove obrazovne programe iz područja zdravstva.

Zadovoljstvo potpisanim Ugovorom izrazio je i dr. Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, napomenuvši kako će studenti PAR-a imati mogućnost obavljati stručnu praksu u ustanovama u području zdravstva, turizma te u drugim znanstveno-nastavnim ustanovama. Također je naglasio i važnost promocije u inozemstvu čitave regije kao područja zdravlja i kvalitete života.

Klaster okuplja članstvo iz redova medicinskog i turističkog sektora te pratećih usluga na područjuKvarnera s ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini, dok je PAR visokoobrazovna ustanova koja pruža usluge formalnog i neformalnog obrazovanja. Obje strane imaju zajednički interes u promociji zdravstvenog turizma u Republici Hrvatskoj,a Visoka poslovna škola PAR ovom suradnjom postaje obrazovni PARtner Klastera.

Od rujna u PAR-u kreću edukacije za djelatnike u zdravstvu – mini MBA zdravstveni turizam te mini MBAu zdravstvu koji se bavi menadžmentom, upravljanjem kvalitetom, marketingom, financijama i ljudskimpotencijalima u zdravstvu kao i kriznim menadžmentom odnosno kriznim komuniciranjem, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram