Povežite se s nama

Mozaik

Povodom Mjeseca ružičaste vrpce u Zajcu održan donatorski koncert Bože Vreće

Objavljeno

na
U znak potpore ženama oboljelima od karcinoma kazalište Ivana pl. Zajca po prvi put je zasjalo u ružičastoj boji uoči početka donatorskog koncerta riječke Udruge Srce za nju koja je povodom Mjeseca ružičaste vrpce organizirala nastup Bože Vreće.

Na koncertu naslovljenom “Moja Mila, tvoja snaga” u čast i Božine majke Mile, koja je bolovala od opake bolesti, umjetnik je izveo svoje najveće hitove među kojima skladbe “Dragi”, “Elma”, “Što te nema”, “Cemerika” i brojne druge. Progovorio je i o teškim trenucima u svom životu i majčinoj bolesti i pritom istaknuo kako u ova teška vremena trebamo svijetu oko sebe pružiti ljubav koju nosimo u sebi.

Pokrovitelji koncerta su Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka, a sredstva od koncerta namijenjena su radu Udruge Srce za nju koja postoji dvije godine i pruža pomoć ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

Ujedno je naglašeno kako do 26. listopada traju Dani otvorenih vrata u riječkoj Klinici za tumore u KBC-u te da se svi mogu javiti i bez uputnice od 10 do 18 sati.

U ime Primorsko-goranske županije, koncertu su prisustvovale pročelnice za zdravstvo i socijalnu politiku i mlade, Vesna Čavar i Dragica Marač te zamjenica pročelnika UO za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže