Povežite se s nama

Vijesti

Povodom otvorenja prodavaonice u Opatiji dm će donirati 15.585 eura za opremanje dječjeg igrališta Tošina

Objavljeno

na
U četvrtak 13. srpnja, u trgovačkom centru Tramontana Mall otvorena je prva prodavaonica dm-a u Opatiji, a tim povodom dm će donirati 15.585 eura za opremanje dječjeg igrališta Tošina. Građanima se na otvorenju pridružio i gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin koji je na sat vremena preuzeo ulogu blagajnika dm-a i tako podržao donaciju.

„Drago mi je da se prvi dm na Liburniji otvorio danas u Opatiji te da će našim građanima, pogotovo stanovnicima Tošine i Voloskog, asortiman ove poznate drogerije biti lako dostupan. Otvaranje prodavaonice dm je dopunio donacijom što je jedna simbolična gesta dobre suradnje i partnerskog odnosa koju itekako pozdravljamo te ovom prilikom želim dobrodošlicu dm-u u naš grad“, istaknuo je gradonačelnik Fernando Kirigin.

„Građanima i građankama Opatije želimo približiti bogatu ponudu proizvoda i usluga koje im nudimo, ali i filozofiju dm-a koja brigu o čovjeku i zajednici stavlja na prvo mjesto. Upravo smo zato prvi dan u Opatiji obilježili pružajući podršku zajednici u kojoj poslujemo te ćemo sav prihod ostvaren od kupnji u periodu kada je gradonačelnik Kirigin radio na blagajni donirati za opremanje dječjeg igrališta Tošina. Uime dm-a, zahvaljujem gradonačelniku i svim građankama i građanima na podršci i dobrodošlici“, izjavila je područna menadžerica dm-a Alma Antičević.

U opatijskom dm-u kupce očekuje više od 16.000 kvalitetnih i povoljnih proizvoda renomiranih brendova i dm marki kao što su Balea, Denkmit i babylove, ali i bezreceptni medicinski proizvodi, dermokozmetički proizvodi i dodatci prehrani koje dm nudi u OTC kutku koji je otvoren u sklopu prodavaonice u Tramontana Mallu. Uz to, kupci dm-a i u Opatiji mogu koristiti uslugu ekspresnog preuzimanja proizvoda naručenih u dm online shopu koja omogućuje preuzimanje naručenih proizvoda u prodavaonici već 90 minuta nakon izvršene narudžbe.

Prva prodavaonica dm-a u Primorsko-goranskoj županiji, koja radi i danas, otvorena je 1999. godine u Krešimirovoj ulici u Rijeci. Danas dm u Primorsko-goranskoj županiji posluje u 17 prodavaonica te zapošljava 131 djelatnika i djelatnicu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže