Povežite se s nama

Mozaik

Povoljnije ulaznice za koncert Halida Bešlića u Rijeci u prodaji još samo do kraja tjedna

Objavljeno

na
Riječka tvrtka Promocija d.o.o. nakon Prljavog Kazališta i Saše Matića u Dvorani mladosti, brojnih koncerata na karnevalskim zabavama i nedavnog nastupa klape Intrade u Opatiji uskoro dovodti još jedan veliki koncert u Rijecku. Jedan od najpopularnijih pjevača regije, Halid Bešlić, nastupit će na Trsatu 10. svibnja 2019. godine s početkom u 20:30 sati.

Riječka Dvorana mladosti zasigurno će privući brojne fanove iznimno popularnog bosansko-hercegovačkog pjevača koji već punih 40 godina izbacuje hit za hitom, a najnoviji mi je pjesma “Taman je” koju je objavio u ljeto prošle godine te je do sada prikupila gotovo 20 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci te diljem države na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i online na njihovoj stranici. Ulaznice se po povoljnijoj cijeni od 100 kuna mogu kupovati još do konca ovog tjedna, 5. svibnja, a nakon toga pa do koncerta cijena ulaznice iznosit će 120 kuna.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram