Povežite se s nama

Sport

Povremeni slovenski reprezentativac Tomaž Bolčina pojačao Škrljevo

Objavljeno

naOdlične vijesti stižu iz Škrljeva posljednjega dana prijelaznoga roka u hrvatskoj košarci – krilni centar Tomaž Bolčina, povremeni reprezentativac Slovenije, priključio se pripremama košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo.

Posljednji je dan prijelaznog roka u hrvatskoj košarci. Prije nekoliko dana se košarkašima Adria Oil Škrljevo priključio slovenski reprezentativac Tomaž Bolčina. Dvadesetpetogodišnji krilni centar, visok 206 centimetara i težak 119 kilograma, iz Ajdovščine potpisao je za Zelene do kraja sezone. U svojoj karijeri igrao je za tri slovenska kluba koji su igrali ili igraju u regionalnoj ABA ligi – Krku, Hopse i Helios. Ostat će zapisano da je s 18 godina Crvenoj zvezdi usred Beograda zabio 18 koševa.

Bolčina je zadovoljan prijamom u Škrljevu. Iako tijekom jesenskoga dijela sezone nije igrao ni za jedan klub, kaže da u Adria Oil Škrljevo dolazi spreman. Nada se plasmanu Zelenih u play off, među osam najboljih klubova u Hrvatskoj. Prvi nastup slovenski centar imat će u subotu 12. siječnja, kada Adria Oil Škrljevo gostuje u Puli, gdje igra utakmicu trećeg kruga Kupa Krešimira Ćosića.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže