Povežite se s nama

Vijesti

Poziv osobama s invaliditetom koji koriste parkiralište na Delti i u garaži Kantrida na ažuriranje podataka

Objavljeno

na


Zbog implementacije i testiranja novog, najsuvremenijeg sustava naplate, Rijeka Plus je u fazi i obvezi ažurirati svoju evidenciju korisnika osoba s invaliditetom koji koriste navedeno parkiralište, kao i garažu Kantrida.

TD Rijeka Plus započeo je sa ugradnjom sustava naplate na parkiralištu Delta putem automatskog prepoznavanja tablica i digitalnog očitavanja registarske oznake vozila, čime se ubrzava protok vozila te se smanjuju gužve unutar parkirališta, a izbjegavaju se i situacije izgubljenih parkirnih karata.

U tu svrhu pozivaju se da se jave osobe s invaliditetom (putem mail adrese info@rijeka-plus.hr ili na 051 311 401 ili na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3) koje posjeduju Torpedo karticu za prolaz na spomenuta parkirališta, kako bi se ažurirali podaci registarskih oznaka. Sve osobe s invaliditetom koje posjeduju važeću oznaku pristupačnosti, a koje nemaju navedenu karticu mogu istu izraditi na prodajnom mjestu Jelačićev trg 3, ukoliko planiraju koristiti parkiralište Delta i garažu Kantrida.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže