Povežite se s nama

Mozaik

Pravila igre održali sjajan 3D koncert u riječkom CineStaru

Objavljeno

na
Glazba je prije svega tu kako bi spajala i okupljala ljude, ona je ta koja nas čini sretnima i potiče nas na druženja. Uz nju stvaramo uspomene i često sklapamo nova poznanstva, a upravo je sinoć u riječkom CineStaru održan live 3D koncert grupe Pravila igre, koji je okupio brojne obožavatelje koji su uživali u svakom stihu i melodiji. Dečki su ugrijali sve prisutne svojom izvedbom za koju su pokupili brojne ovacije, a iznenađenja i pozitivne energije, nije nedostajalo. Prepuna dvorana, osmijesi, maštovita produkcija i specijalni efekti, bez daha su ostavili sve prisutne. Publika je imala priliku uživati u posebnom i nikad viđenom, audio – vizualnom događaju i iskustvu koje se pamti, te koji je jednako tako nadmašio sva očekivanja.

“Naš prvi solistički koncert u Rijeci koji ćemo definitivno pamtiti zauvijek. Pružili ste nam toliko energije i ljubavi da smo još uvijek pod dojmom. Drage naše Riječanke i Riječani od srca vam hvala za ovu prekrasnu večer. Vole vas vaša Pravila Igre i jedva čekamo reprizu.“ – dodaju momci iz grupe.

Njihove pjesme poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnoge druge, sinoć su odzvanjale riječkim CineStarom. Efekti koji su se izmjenjivali na velikom platnu, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a cijeli je koncert bio poput kronološki posložene ljubavne priče s kojom se većina ljudi može poistovjetiti.

Mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram