Povežite se s nama

Vijesti

Pravni fakultet od utorka prelazi na online nastavu

Objavljeno

na
Pravni fakultet u Rijeci tijekom vikenda je uputio obavijest o prelasku na online nastavu od utorka:

“Obavještavaju se svi studenti da će se nastava na Pravnom fakultetu odvijati online od 1. prosinca 2020., a temeljem Preporuka za izvedbu nastave na Sveučilištu u Rijeci od 1. prosinca 2020. godine od 27. studenog 2020. (https://uniri.hr/wp-content/uploads/2020/11/Preporuke_011220.pdf).

Nastava će se odvijati putem uobičajenih platformi (Merlin, MS Teams). Sve detaljnije upute o vremenu i načinu dobit ćete od predmetnih nastavnika putem Merlina.

Pozivaju se studenti koji nemaju mogućnosti pratiti nastavu online da se što prije jave prodekanima za nastavu (nastava@pravri.hr) .

Molimo Vas da pratite daljnje obavijesti na web stranicama fakulteta”, stoji u obavijesti koju potpisuje dekanica Vesna Crnić – Grotić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram