Povežite se s nama

Vijesti

Pravni fakultet od utorka prelazi na online nastavu

Objavljeno

na


Pravni fakultet u Rijeci tijekom vikenda je uputio obavijest o prelasku na online nastavu od utorka:

“Obavještavaju se svi studenti da će se nastava na Pravnom fakultetu odvijati online od 1. prosinca 2020., a temeljem Preporuka za izvedbu nastave na Sveučilištu u Rijeci od 1. prosinca 2020. godine od 27. studenog 2020. (https://uniri.hr/wp-content/uploads/2020/11/Preporuke_011220.pdf).

Nastava će se odvijati putem uobičajenih platformi (Merlin, MS Teams). Sve detaljnije upute o vremenu i načinu dobit ćete od predmetnih nastavnika putem Merlina.

Pozivaju se studenti koji nemaju mogućnosti pratiti nastavu online da se što prije jave prodekanima za nastavu (nastava@pravri.hr) .

Molimo Vas da pratite daljnje obavijesti na web stranicama fakulteta”, stoji u obavijesti koju potpisuje dekanica Vesna Crnić – Grotić.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže