Povežite se s nama

Nakon što je u Sesvetama održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u elektroničkom pikadu  na kojem su naši pikadisti i pikadistice postigli iznimno dobre rezultate, pred nama je vikend u kojem nas očekuje puno pikada. Naime, u subotu 9. svibnja na rasporedu je posljednji ovosezonski RiMaster turnir, a dan kasnije u nedjelju 10. svibnja ekipe PS PGŽ-a odigrat će Završnicu kupa 2015.

Lošinj Open u subotu na Čavlima

Šesti ovosezonski RiMaster „Lošinj Open“, kao i Završnica kupa održat će se u Sportskom centru Start fun na Čavlima u organizaciji Pikado kluba Lošinj uz podršku Pikado saveza Primorsko-goranske županije.

Subota je rezervirana za najveći županijski turnir nakon kojeg ćemo saznati ovogodišnje pobjednike u tri kategorije – Dame, C liga i Open kategorija. Vodeća u kategoriji dama, Jelena Nožarić, napravila je dovoljno veliku bodovnu prednost da ju već sada možemo proglasiti kraljicom RiMaster turnira, treću godinu zaredom. U muškoj pak konkurencijii svoja prva mjesta brane Paulo Maršanić kod C ligaša i Dino Tomasini u Open kategoriji.

Turnir započinje u 14:00 sati kategorijama Dame i C ligaši. Prije početka Open turnira (oko 16:00 sati), najbolje plasiranim pojedincima i ekipama biti će podijeljene nagrade za ovosezonske uspjehe u ligi, a nakon dodjele započet će turnir. Turnir dogovorenih parova zakazan je za 19:00 sati ili po završetku Open turnira ukoliko odaziv igrača bude slabiji.

Završnica kupa 2015. 

I Završnica ovogodišnjeg kupa odigrat će se na Čavlima, a natjecanje započinje u nedjelju 10. svibnja u 10:00 sati. Ove godine u malo ‘opširnijem’ izdanju, na Završnici ćemo imati prilike vidjeti izuzetne mečeve. Prvi od njih očekuju se već kod odigravanja mečeva polufinala desne strane gdje se u gornjem dijelu ždrijeba susreću Playboy i novopečeni B ligaši Tiffany R., a u donjem dijelu divovi Nevera i Play darts. Četiri najbolje plasirane ekipe izborit će plasman na Završnicu državnog Kupa, koja će se održati 6. lipnja u Poreču u sklopu Europskog i svjetskog prvenstva u elektroničkom pikadu.

Svoju će završnicu odigrati i dame, odnosno četiri ženske ekipe koje su ove godine prijavile kup natjecanje: Nevera dame, Romano Morčić, Sax dame i DM Štrige. Završnica ženskog dijela kupa odigrat će se u popodnevnim satima.

Marketing