Povežite se s namaU utorak 14. lipnja s početkom u 18:30 sati na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, na adresi Ivana Filipovića 4, Rijeka, u Dvorani Anex održat će se zanimljiva radionica.

Predavanje na temu „Vrhunski sport i izazovi života“ održat će PR stručnjak Ranko Vučinić, direktor komunikacija KHL Medveščaka.

Ranko Vučinić odnosima s javnošću počeo se baviti već s 19 godina i profilirao se u jednog od najpoznatijih regionalnih stručnjaka za PR i komunikacije.

Posljednjih osam godina njegovo se ime veže uz projekt ‘HOKEJ SE VRAĆA’, a kao klupski direktor komunikacija KHL Medveščaka sa svojim timom napravio je jedan od najvećih sportskih brendova u Hrvatskoj i regiji.

Radi se o sedmoj radionici koje se održava u cilju edukacije u odnosima s javnošću. Organizirator je Hrvatska udruga za odnose s javnošću, Primorsko istarska podružnica.  Radionice su namijenjene kolegama, članovima HUOJ-a, ali i svima ostalima koji rade u odnosima s javnošću i srodnim poslovima, kao i studentima, a cilj je svima zainteresiranima približiti struku te omogućiti nova znanja i vještine.

Strukovne edukacije iz odnosa s javnošću odvijaju se uz podršku Ekonomskog fakulteta u Rijeci.