Povežite se s nama

Izbori

Predsjednik PGS-a Kostrena: Vasilić je podržao Marunić protiv naše volje

Objavljeno

na
Predsjednik ogranka Kostrena PGS-a, Ratko Grdaković, oglasio se priopćenjem nakon što je predsjednik njegove strane podržao Mirelu Marunić u drugom krugu lomalnih izbora te ističe kako je to bilo protiv njihove volje:

“Drage Kostrenke i Kostrenjani,

Ovime Vam se obraćamo kao aktualni predsjednik Općinskog ogranka PGS-a Kostrena, te kao dugogodišnji predsjednik Općinskog ogranka PGS-a Kostrena, nekadašnji načelnik Općine Kostrena i dugogodišnji potpredsjednik stranke PGS, a vezano za press konferenciju koja je održana danas u Kostreni, na kojoj je Predsjednik PGS-a gdin. Dario Vasilić dao podršku gđi. Mireli Marunić kao kandidatkinji za načelnicu Općine Kostrena.

Općinski ogranak PGS-a Kostrena, najoštrije se protivi podršci gđi. M. Marunić kao kandidatkinji za načelnicu Općine Kostrena, te ne podržava njezinu kandidaturu za načelnicu, niti smatra da bi njezin ponovni dolazak na čelo Kostrene bio dobar za Kostrenu. Dapače, članovi Općinskog ogranka PGS-a Kostrena ističu kako gđa. Marunić nikad nije imala niti će imati njihovu podršku.

Također, želimo istaknuti da predsjednik PGS-a gdin. Dario Vasilić današnju podršku naše stranke iskazao prema gđi. M. Marunić unatoč našem protivljenju i protivno volje članstva naše stranke u Kostreni, a zašto je to od strane predsjednika PGS-a i vrha stranke učinjeno, ostavljamo njemu i predsjedništvu stranke na dušu. Naime, želimo istaknuti da je gđa. M. Marunić u svom mandatu od 2013.-2017. bila protiv rad i djelovanja PGS-a i njegovih članova u Kostreni, pa time još više čudi podrška koju je dobila od gdin. Darija Vasilića, koji je i tadaa bio predsjednik PGS-a i koji je bio vrlo dobro upoznat sa svim aktivnostima koje je gđa. M. Marunić poduzimala protiv PGS-a, članova našeg ogranka te nekadašnjeg načelnika koji je dugogodišnji član i potpredsjednik stranke PGS.

Stoga, drage Kostrenke i Kostrenjani, nemojte nasjesti na podršku koja je danas od strane predsjednika PGS-a Darija Vasilića dana gđi. M. Marunić, budući da Općinski ogranak PGS-a Kostrena ne stoji iza ove podrške, niti podržava kandidaturu gđe. M Marunić”, stoji u priopćenju koje potpisuju Ratko Grdaković i Miroslav Uljan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram